verwijzing naar mijn account

verwijzing naar shop.debosbes.com

naar het aanmeldformulier

verwijzing naar Instagram

 

Komt uw hond naar de dagopvang dan hoeft u niets mee te nemen. U kunt uw hond thuis voeren voor vertrek en bij thuiskomst. Heeft uw hond last van wagenziekte kunt u uw hond ook voeren zodra u hem bij ons brengt. Voert u uw hond 3 maal daags, dan is dit ook bij ons mogelijk. U dient dan de eigen brokjes mee te nemen.

Komt uw hond logeren dan dient u het eigen voer mee te nemen. Zorg dat bij het voer een duidelijke maatbeker zit! Voor vers vlees hebben wij een diepvries/koelkast beschikbaar. Vindt uw hond het prettig om op een eigen deken of kussen te slapen dan bent u vrij deze mee te nemen. Wij kunnen echter niet garanderen dat deze na het verblijf nog heel is, aangezien de hokken de gehele dag vrij toegankelijk zijn.

De verblijven zijn genummerd, naast of voor de hokken zijn eveneens genummerde bakken aanwezig waarin u de brokken en paspoort van uw hond kunt leggen. U kunt hier dus ook de riem van uw hond inleggen of wat extra’s voor tussendoor (hondenkoekjes/botten/etc.). Deze zullen wij dan tijdens een rustpauze of in de avond aan uw hond geven.

Neemt u speeltjes/knuffels/dekens mee zorg dan dat het niet erg is als u deze niet mee terug naar huis kunt nemen. De honden spelen overdag in een roedel en de hokken zijn vrij toegankelijk, waardoor dingen regelmatig kapot gaan of kwijt raken op het terrein/in de begroeiing. 

Groen in Brabant

Drie generaties van de Familie Aarts wonen inmiddels op De Bosbes, dit is een kleine zandweg in het buitengebied van Sint-Oedenrode. 

Met een grote tuin, veel groen en nog veel meer dieren is dit een heerlijke plek om te zijn. Er zijn veel mogelijkheden en voor ieder op maat aan te passen. U kunt bij ons terecht voor hondendagopvang, de aankoop van een geweldige teckel of bordercollie pup of de aankoop van een paard geschikt voor de ruiter met een beperking! 

Adres

Bosbes 1 
5491VT Sint-Oedenrode 

leanne@debosbes.com

Openingstijden:   
ma t/m vrij 

07:00 - 09:00 uur
16:00 - 19:00 uur