verwijzing naar mijn account

verwijzing naar shop.debosbes.com

naar het aanmeldformulier

verwijzing naar Instagram

 

Vanaf juli 2023 gaan we stoppen met de hondenopvang. Daarom zullen wij de komende tijd ook geen nieuwe honden meer aannemen.

 

Dag- en logeeropvang bij De Bosbes

Bent u werken, gaat u een nachtje weg of heeft u een belangrijke afspraak? Dan kunt u gebruik maken van de dag- of logeeropvang van De Bosbes. Een fijne plek voor uw hond, zodat u met een gerust hart van huis kunt. 

Waar verblijft uw hond?

Uw hond verblijft bij De Bosbes, een plek waar honden heerlijk hond kunnen zijn in een kleine roedel. Onze kleinschalige opvang biedt plaats aan 12 honden die in een roedel de gehele dag lekker kunnen spelen, ravotten, luieren en ontdekken in de fijne speelweide.

Door de kleinschaligheid kunnen wij opvang op maat bieden, waardoor alle honden kunnen genieten van een fijne dag of nachtje weg bij De Bosbes.

U vindt ons op:
Bosbes 1
5491 VT Sint Oedenrode
Ons terrein is gelegen aan een onverharde weg in het buitengebied van Sint-Oedenrode. Eenvoudig te bereiken voor u en voor uw hond heerlijk rustig met veel ruimte.

Verblijven

Op ons terrein bevinden zich 12 ruime hondenhokken, voorzien van een fijne mand met deken en drinkbakken. 8 van onze hokken bevinden zich in een afsluitbare ruimte. In deze hokken wordt overnacht. De overige 4 hokken bevinden zich onder een overkapping, deze worden vooral ingezet voor de dagopvang.

Overdag verblijft uw hond heerlijk buiten, met altijd de mogelijkheid om naar zijn/haar mand te gaan om even uit te rusten. Over het gehele terrein bevinden zich drinkplekken, schuilmogelijkheden, ligplaatsen en speelmogelijkheden. In de zomer hebben we een grote zwemvijver en staan er diverse kleine badjes voor de nodige afkoeling voor uw hond. Na een dag heerlijk spelen valt uw hond voldaan in slaap in één van de hokken met een fijne mand en hondenvriendjes om zich heen.


Roedel

De honden verblijven de gehele dag in een vertrouwde roedel. Komt uw hond voor de eerste keer en heeft hij geen of weinig ervaring met spelen in een roedel dan laten we hem of haar rustig kennis maken met het terrein en onze eigen honden. Daarna zullen ze ook in de roedel gaan spelen.

Kan uw hond niet goed met andere honden dan kan het wennen meerdere dagen in beslag nemen. We hebben de mogelijkheid honden apart los te laten en we proberen ze rustig te laten wennen aan het spelen in de roedel, maar zorgen er altijd voor dat uw hond de gehele dag heerlijk buiten kan spelen. 

Ook kleine hondjes en pups verblijven in de roedel, natuurlijk wel altijd onder toezicht en er is altijd een mogelijkheid om apart te spelen. Jonge pups hebben een aangepast dagritme. 


Kijkje nemen

Natuurlijk is het fijn om te weten waar en bij wie uw hond gaat spelen. Neem daarom gerust contact op om een afspraak te maken! 

 

 

Groen in Brabant

Drie generaties van de Familie Aarts wonen inmiddels op De Bosbes, dit is een kleine zandweg in het buitengebied van Sint-Oedenrode. 

Met een grote tuin, veel groen en nog veel meer dieren is dit een heerlijke plek om te zijn. Er zijn veel mogelijkheden en voor ieder op maat aan te passen. U kunt bij ons terecht voor hondendagopvang, de aankoop van een geweldige teckel of bordercollie pup of de aankoop van een paard geschikt voor de ruiter met een beperking! 

Adres

Bosbes 1 
5491VT Sint-Oedenrode 

leanne@debosbes.com

Openingstijden:   
ma t/m vrij 

07:00 - 09:00 uur
16:00 - 19:00 uur