verwijzing naar mijn account

verwijzing naar shop.debosbes.com

naar het aanmeldformulier

verwijzing naar Instagram

 

Bij de bosbes kunt u van maandag t/m vrijdag terecht voor dag- en nachtopvang voor uw hond. Wij zorgen ervoor dat uw hond een fijn dagje uit heeft! Op het geheel omheinde terrein is er voor iedere hond wat wils. In de kleine roedel is altijd tijd om te spelen en ravotten, maar evengoed om lekker te luieren op het gras of op een fijn plekje onder de overkapping. 

Maatwerk staat bij De Bosbes centraal. Er zal dan ook altijd gekeken worden wat uw hond prettig vindt, om zo ook uw hond een dagje uit te bezorgen! 

Iedere werkdag tussen 7.00 en 9.00 uur is het mogelijk uw hond te brengen. Alle honden gaan dan in een eigen hok met een ruime mand en fijn dekentje. Wanneer alle honden gearriveerd zijn mogen ze lekker gaan spelen. Tussen 16.00 en 19.00 uur kunt u uw hond weer komen halen. Uw hond ligt dan heerlijk te dutten in zijn mand na een dag spelen met vriendjes.
Blijft uw hond overnachten zal hij 's ochtends voor 7.00 uur al buiten zijn geweest, waarna om 7.00 uur het ontbijt geserveerd wordt. In de middag zal uw hond dan ook weer om 16.00 uur in het hok gaan om te eten, waarna ze in de avond nog even lekker kunnen spelen. 

Komt uw hond naar de dagopvang dan kunt u uw hond thuis voeren in de ochtend en avond. Krijgt uw hond tussendoor nog wat? Dan kunt u dit in de daarvoor bestemde bakken leggen en zullen wij uw hond tussendoor voeren. 


Komt uw hond in de nachtopvang dan mag u uw eigen brokken van thuis meenemen.  Zorg dan altijd voor een duidelijke maatbeker! 

 

Spreekt De Bosbes u aan, dan kunt u hier direct reserveren.

 

Kijk rustig rond op de site voor meer informatie! 

 

Groen in Brabant

Drie generaties van de Familie Aarts wonen inmiddels op De Bosbes, dit is een kleine zandweg in het buitengebied van Sint-Oedenrode. 

Met een grote tuin, veel groen en nog veel meer dieren is dit een heerlijke plek om te zijn. Er zijn veel mogelijkheden en voor ieder op maat aan te passen. U kunt bij ons terecht voor hondendagopvang, de aankoop van een geweldige teckel of bordercollie pup of de aankoop van een paard geschikt voor de ruiter met een beperking! 

Adres

Bosbes 1 
5491VT Sint-Oedenrode 

leanne@debosbes.com

Openingstijden:   
ma t/m vrij 

07:00 - 09:00 uur
16:00 - 19:00 uur