verwijzing naar mijn account

verwijzing naar shop.debosbes.com

verwijzing naar Instagram

Een goede start voor jou en je pup is het halve werk, of misschien wel het hele werk. Het eerste jaar leert je pup namelijk alles wat hij in de rest van zijn leven nodig heeft. Met de juiste start voorkom je gedragsproblemen en kan je pup opgroeien tot een stabiele en gesocialiseerd hond.

 
Om te zorgen voor een goede start bieden wij begeleiding aan voor u en uw (toekomstige) pup. U kunt bij ons terecht voor:

·  Aankoopbegeleiding
·  Puppy socialisatie (Ook geschikt voor jonge honden)
·  Hond & Kind – geschikt voor alle leeftijden hond en kind

 

 Heeft u vragen of hulp nodig bij de opvoeding of socialisatie van uw pup, maar weet u niet wat past bij uw hond? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op.

 

 

Groen in Brabant

Drie generaties van de Familie Aarts wonen inmiddels op De Bosbes, dit is een kleine zandweg in het buitengebied van Sint-Oedenrode. 

Met een grote tuin, veel groen en nog veel meer dieren is dit een heerlijke plek om te zijn. Er zijn veel mogelijkheden en voor ieder op maat aan te passen. Advies op maat op het gebied van ruimtelijke ordening, van een heerlijke hondenvakantie tot de aankoop van een paard geschikt voor de ruiter met een beperking! 

Adres

Bosbes 1 
5491VT Sint-Oedenrode 

06 53290457 
leanne@debosbes.com

Openingstijden:   
   
ma t/m vrij 

07:00 - 09:00 uur
16:00 - 19:00 uur

Zaterdag


Zondag

08:30 - 09:00 uur
19:30 - 20:00 uur

19:30 - 20:00 uur