Paardensport

Bij de Bosbes zijn paarden altijd aanwezig geweest. Vader Paul Aarts is fanatiek in de mensport en dochter Leanne onder het zadel. Naast het geven van reguliere paardrijlessen is ook het lesgeven aan kinderen en volwassenen met een beperking in beeld gekomen. Prachtig werk, waarbij het op maat werken en het zoeken naar de juiste methode nog veel belangrijker is dan bij reguliere lessen.


Iets wat direct aansluit bij de manier van werken op De Bosbes. Naast lesgeven was het rijden van paarden ook nog steeds een grote hobby. Dit werk en hobby hebben zich door de jaren heen verstrengeld en heeft er voor gezorgd dat we op dit moment uitsluitend paarden trainen voor het gebruik door een ruiter met een beperking. In het werkveld bleek daar veel vraag naar te zijn, paarden die op een correcte wijze zijn getraind en daarbij ook nog eens veelzijdig zijn, verkeersmak of nog liever bomproof zijn en gewend aan divers tuigage. Daarnaast komt er bij iedere ruiter ook weer een andere wens naar boven die wij met z'n allen graag proberen te vervullen. 


Wilt u meer weten of de mogelijkheden dan kunt u altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. 

Groen in Brabant

Drie generaties van de Familie Aarts wonen inmiddels op De Bosbes, dit is een kleine zandweg in het buitengebied van Sint-Oedenrode. 

Met een grote tuin, veel groen en nog veel meer dieren is dit een heerlijke plek om te zijn. Er zijn veel mogelijkheden en voor ieder op maat aan te passen. Advies op maat op het gebied van ruimtelijke ordening, van een heerlijke hondenvakantie tot de aankoop van een paard geschikt voor de ruiter met een beperking! 

Adres

Bosbes 1 
5491VT Sint-Oedenrode 

06 53290457 
leanne@debosbes.com

Openingstijden:   
   
ma t/m za 

07:00 - 09:30 uur
16:00 - 19:00 uur
zo
08:30 - 09:00 uur
19:30 - 20:00 uur