Castreren 

Alle honden zijn bij ons welkom. Komt uw hond in de dagopvang dan heeft castratie echter wel de voorkeur. De ervaring leert dat dit voor uw hond en de roedel veel rust geeft. 

Indien uw hond ongewenst gedrag laat zien, bijvoorbeeld overmatig rijgedrag of dominantie naar andere reuen kunnen wij u wel verzoeken uw hond te laten castreren. Indien er een wachtlijst is gaan gecastreerde reuen altijd voor. 

Loopsheid

Is uw hond loops dan is ze welkom bij De Bosbes, maar niet in de roedel. Zij zal apart uit gelaten worden en in een aparte ruimte verblijven om de rust in de roedel te waarborgen. 

Groen in Brabant

Drie generaties van de Familie Aarts wonen inmiddels op De Bosbes, dit is een kleine zandweg in het buitengebied van Sint-Oedenrode. 

Met een grote tuin, veel groen en nog veel meer dieren is dit een heerlijke plek om te zijn. Er zijn veel mogelijkheden en voor ieder op maat aan te passen. Advies op maat op het gebied van ruimtelijke ordening, van een heerlijke hondenvakantie tot de aankoop van een paard geschikt voor de ruiter met een beperking! 

Adres

Bosbes 1 
5491VT Sint-Oedenrode 

06 53290457 
leanne@debosbes.com

Openingstijden:   
   
ma t/m za 

07:00 - 09:30 uur
16:00 - 19:00 uur
zo
08:30 - 09:00 uur
19:30 - 20:00 uur