verwijzing naar mijn account

verwijzing naar shop.debosbes.com

verwijzing naar Instagram

Onze honden

Bij de Bosbes wonen vier bordercollies, Kasy, Bieke, Ruby en Pepper.

Kasy is een bordercollie uit een echte showlijn en is een echte knuffelkont. Het liefste wordt ze heel de dag geaaid. Kasy heeft de kleur EE-red en heeft 3 knappe EE-red nestjes gehad en is nu de Oma van het stel. Bieke is een dochter van Kasy haar 2e nestje. Bekijk de stamboom van Kasy

Bieke is een lieve, hele sociale, vrolijke hond. Ze komt ook uit een echte showlijn, heeft de kleur EE-red en heeft weinig ambitie om te drijven. Wel is ze heel leergierig en gaat graag mee wandelen, fietsen en met de paarden op stap. Al met al is Bieke een geweldige gezinshond. Bekijk de stamboom van Bieke

 

Pepper is ook een bordercollie uit een showlijn en is bruin-wit. Pepper is een super sociale dame zowel naar dieren als mensen. Altijd in voor een knuffel of een spelletje. Pepper is een actieve dame, maar ligt s' avonds heerlijk rustig binnen te luieren. Ze is gek op onze kinderen van 2,4 en 6 en mag ook met recht een top gezinshond genoemd worden. Bekijk de stamboom van Pepper

Ruby, als laatste knappe dame. Ook een dame uit een showlijn en net als Pepper bruin-wit. Ruby is een super gehoorzame hond, wandelt en fiets heel graag en is heel trouw. Ze is een allemans-vriend die houdt van actie, maar ook van lekker binnen luieren. Bekijk de stamboom van Ruby.

Met deze dames fokken wij ook hobby-matig af en toe een nestje. De pups worden in huis geboren en groeien in en rondom ons huis op en zijn hierdoor super gesocialiseerd en gewend aan kinderen, andere dieren en alle belangrijke huiselijk geluiden en momenten.

Ben je op zoek naar een sociale, gezonde bordercolliepup neem dan gerust contact met ons op! 


Wil je graag op de wachtlijst voor een leuke pup van één van onze dames? Dan kun je altijd mailen naar; Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Groen in Brabant

Drie generaties van de Familie Aarts wonen inmiddels op De Bosbes, dit is een kleine zandweg in het buitengebied van Sint-Oedenrode. 

Met een grote tuin, veel groen en nog veel meer dieren is dit een heerlijke plek om te zijn. Er zijn veel mogelijkheden en voor ieder op maat aan te passen. Advies op maat op het gebied van ruimtelijke ordening, van een heerlijke hondenvakantie tot de aankoop van een paard geschikt voor de ruiter met een beperking! 

Adres

Bosbes 1 
5491VT Sint-Oedenrode 

06 53290457 
leanne@debosbes.com

Openingstijden:   
   
ma t/m vrij 

07:00 - 09:00 uur
16:00 - 19:00 uur

Zaterdag


Zondag

08:30 - 09:00 uur
19:30 - 20:00 uur

19:30 - 20:00 uur